Proiectele noastre

Portofoliu degivrare

Portofoliu incalzire in pardoseala

Alte proiecte
Olanda - Lucrare de degivrare alei de acces

Lucrare de degivrare alei de acces in Olanda - 350 m2, cu 7 zone controlate individual, cu ajutorul senzorilor de zapada si gheata integrati pentru trafic Snowmatik.


Ilfov, Mogosoaia - degivrare terasa cu cabluri clasice preasamblate Efficient Heating Systems 60 mp

Instalarea unui sistem de degivrare cu cabluri clasice preasamblate Efficient Heating System, in Ilfov.


Iasi - Degivrare rampa acces persoane cu plase clasice Efficient Heating Systems

Instalarea unui sistem de degivrare cu plase clasice de incalzire Efficient Heating System pe o rampa de acces pietonal, in Iasi.


Brasov, Belvedere - Degivrare rampa acces auto si terasa

Instalarea unui sistem de degivrare pentru rampa acces auto si terasa, in Brasov.


Bucuresti, Uzina Faur 4 - degivrare industriala, peste 6.000 mp de acoperisuri

Uzina FAUR - partea a patra. Instalarea sistemelor de degivrare Efficient Heating Systems, in Bucuresti.

Echipa a fost contactata dupa distrugerea totala a unei intregi hale de productie, cu suprafata de aproximativ 4.000 mp, din cauza greutatii prea mari a zapezii acumulate. Au fost distruse inclusiv utilajele si aparatura din interior. Pentru evitarea dezastrului asupra celorlalte hale s-a luat masura protejarii lor folosind sistemele de degivrare "Efficient Heating Systems".


Bucuresti, Uzina Faur 1 - degivrare industriala, peste 6.000 mp de acoperisuri

Lucrarea s-au efectuat pe acoperisurile unui sir de hale de productie, cu cativa metri inaltime diferenta intre ele.

Echipa a fost contactata dupa distrugerea totala a unei intregi hale de productie, cu suprafata de aproximativ 4.000 mp, din cauza greutatii prea mari a zapezii acumulate. Au fost distruse inclusiv utilajele si aparatura din interior.

Pentru evitarea dezastrului asupra celorlalte hale s-a luat masura protejarii lor folosind sistemele de degivrare "Efficient Heating Systems".

Sistemul de comanda si control pentru degivrare a fost conceput sa controleze, in mod automat cat si manual, suprafete mai mici din suprafata totala, folosind:

- senzorii de zapada si gheata

- aparatura programabila de automatizare

- tablouri electrice de distributie si derivatie.


Timisoara - Degivrare rampe acces auto, parcare subterana si supraterana 570 locuri

Sistem de degivrare rampe acces auto in parcarile subterane si supraterane, cu 570 locuri.

Proiectul a constat in instalarea cablurilor de degivrare pe armatura rampelor de beton.

-Proiectarea si executarea tablourilor de comanda-control, montarea tablourilor de comanda-control si a senzorilor aferenti, efectuarea masuratorilor, probe ale sistemului de degivrare la curent.

A fost folosita cantitatea de 2700 m de cablu degivrare, cu trei izolatii si protectie la impamantare (Teflon, Xlpe, Alpet, Mdpe), pentru rezistenta mecanica si electrica sporite, tinand cont de conditiile dificile de montaj si de traficul muncitorilor pe aceste cabluri pana la turnarea si nivelarea betonului.

O particularitate a fost ca instalarea s-a facut pe timp de iarna, iar pentru protejarea de inghet a betonului proaspat turnat, au fost puse in functiune cablurile de degivrare. Acestea au fost alimentate la tensiunea inferioara de 230 V (in loc de 400 V la care functionau in mod normal), eliminand totodata fortarea intaririi betonului.

O alta particularitate a acestui proiect a fost insuficienta putere instalata de la reteaua electrica, necesara indeplinirii acestui scop. Pentru eliminarea acestui inconvenient s-a luat masura comenzii si alimentarii pe patru zone independente cu interblocaje intre ele, astfel incat in niciun caz nu vor functiona doua sau mai multe zone simultan.

Tablourile de comanda si control pentru patru zone distincte, cu interblocaje intre ele, si senzorii aferenti pentru temperatura, gheata, zapada, au fost proiectate si realizate in totalitate de EffHeat Systems SRL.


Bucuresti, Real Policolor - Degivrare rampe acces auto

Proiect de degivrare rampe acces auto in parcarea subterana, cu doua benzi de intrare si una de iesire.

Particularitatile acestui proiect au fost:

s-a turnat asfalt fierbinte peste cablurile de degivrare (160 oC).

s-a lucrat cu utilaje de mare tonaj peste cabluri.

Pentru a rezista acestor conditii extreme, am folosit cabluri cu izolatie si manta din cauciuc siliconic (cu rezistenta la temperaturi inalte) si s-au efectuat 2000 m de canale in stratul 2 de asfalt, unde au fost ingropate pentru a fi protejate de greutatea utilajelor.

A fost instalata cantitatea de  2000 m cabluri de degivrare, peste care a fost montata plasa armatura pentru asfalt si s-a turnat stratul de uzura.

Comanda si controlul sistemului a fost realizata pe doua zone independente (intrare/iesire) cu senzorii aferenti de umiditate si temperatura.


Baneasa - 400 mp pe membrana hidroizolanta, degivrare acoperis Ikea

Proiect de degivrare terasa acoperis cu suprafata totala de 400 mp pe membrana hidroizolanta.

Au fost folosite plasele de degivrare Efficient Heating Systems (400 mp), cu protectie UV, concepute pentru rezistenta sporita la intemperii, functionand total expuse la razele solare, la temperaturi foarte scazute sau ridicate.

Comanda si controlul sistemului de degivrare este complet automatizat, pe patru zone, comandate independent. Fiecare zona avand senzorii aferenti de zapada-gheata, temperatura si protectie la depasirea temperaturii permise pe membrana.

Tabloul de forta, cat si cele patru tablouri de automatizare, au fost proiectate si realizate in totalitate de catre echipa Efficient Heating Systems.


Ruginoasa, Iasi - Degivrare spatii exterioare, palatul A. I. Cuza

Degivrare trepte si rampa acces persoane in Palatul Alexandru-Ioan-Cuza - 60 mp.

- s-au folosit cabluri siliconice de degivrare, de tip Kanthal Wire, pentru montaj in stratul de adeziv cu care au fost fixate placile de marmura.

- comanda si controlul sistemului de degivrare, cu unitate de contol pentru degivrare pe o singura zona.


Bucuresti - degivrare rampa si terase, bloc de birouri, Cotroceni

Proiect de degivrare rampa acces auto si terase pe diferite nivele, cu suprafata totala de 320 mp (100 mp in placa de beton si 220 mp in strat de adeziv, sub podea de lemn special pentru terase neacoperite).

 - la terase s-au folosit plasele de degivrare Efficient Heating Systems, cu izolatie siliconica, cu grosime redusa (4 mm), special concepute pentru zonele unde a fost turnata placa sau sapa de beton si nu mai este posibila inaltarea pardoselii.

- la rampa de acces auto (in zona unde nu a fost turnata placa de beton) s-au folosit cablurile de degivrare Kanthal Wire, pentru beton, cu diametrul exterior de 6 mm, dupa care a fost turnat betonul.

Comanda si controlul sistemului de degivrare s-a facut pe trei zone (separat pe fiecare nivel al constructiei), comandate independent, fiecare zona avand senzorii aferenti de zapada-gheata si temperatura.


Breaza, jud. Prahova - Degivrare terase, locuinta particulara

Proiect de degivrare terase cu suprafata totala de 220 mp (100 mp in placa de beton si 120 mp in strat de adeziv, direct sub placajul de granit / marmura / gresie).

Au fost folosite plasele de degivrare Efficient Heating Systems, cu grosime redusa (4 mm), special concepute pentru zonele unde a fost turnata placa sau sapa de beton.

In zona unde nu a fost turnata placa de beton s-au folosit cablurile de degivrare Kanthal Wire, pentru beton, cu diametrul exterior de 6 mm.

Comanda si controlul sistemului de degivrare s-a facut pe doua zone, comandate independent, fiecare zona avand senzorii aferenti de zapada-gheata si temperatura.


Bucuresti - Protectie la inghet burlane, Autovit

Instalarea unui sistem de protectie la inghet pentru burlane, in magazinul Autovit din Bucuresti.


Predeal - Degivrare jgheaburi si burlane, Vila Liliana

Instalarea unui sistem de degivrare jgheaburi si burlane cu cabluri de degivrare Kanthal Wire, cu manta din Poliuretan cu protectie UV, in Vila Liliana din Predeal.