Proiectele noastre

Portofoliu degivrare

Portofoliu incalzire in pardoseala

Alte proiecteBreaza, jud. Prahova - Degivrare terase, locuinta particulara

Proiect de degivrare terase cu suprafata totala de 220 mp (100 mp in placa de beton si 120 mp in strat de adeziv, direct sub placajul de granit / marmura / gresie).

Au fost folosite plasele de degivrare Efficient Heating Systems, cu grosime redusa (4 mm), special concepute pentru zonele unde a fost turnata placa sau sapa de beton.

In zona unde nu a fost turnata placa de beton s-au folosit cablurile de degivrare Kanthal Wire, pentru beton, cu diametrul exterior de 6 mm.

Comanda si controlul sistemului de degivrare s-a facut pe doua zone, comandate independent, fiecare zona avand senzorii aferenti de zapada-gheata si temperatura.


Galerie foto proiectProiecte similareOlanda - Lucrare de degivrare alei de acces

Lucrare de degivrare alei de acces in Olanda - 350 m2, cu 7 zone controlate individual, cu ajutorul senzorilor de zapada si gheata integrati pentru trafic Snowmatik.


Ilfov, Mogosoaia - degivrare terasa cu cabluri clasice preasamblate Efficient Heating Systems 60 mp

Instalarea unui sistem de degivrare cu cabluri clasice preasamblate Efficient Heating System, in Ilfov.


Iasi - Degivrare rampa acces persoane cu plase clasice Efficient Heating Systems

Instalarea unui sistem de degivrare cu plase clasice de incalzire Efficient Heating System pe o rampa de acces pietonal, in Iasi.


Brasov, Belvedere - Degivrare rampa acces auto si terasa

Instalarea unui sistem de degivrare pentru rampa acces auto si terasa, in Brasov.


Bucuresti, Uzina Faur 4 - degivrare industriala, peste 6.000 mp de acoperisuri

Uzina FAUR - partea a patra. Instalarea sistemelor de degivrare Efficient Heating Systems, in Bucuresti.

Echipa a fost contactata dupa distrugerea totala a unei intregi hale de productie, cu suprafata de aproximativ 4.000 mp, din cauza greutatii prea mari a zapezii acumulate. Au fost distruse inclusiv utilajele si aparatura din interior. Pentru evitarea dezastrului asupra celorlalte hale s-a luat masura protejarii lor folosind sistemele de degivrare "Efficient Heating Systems".