Proiectele noastre

Portofoliu degivrare

Portofoliu incalzire in pardoseala

Alte proiecteTimisoara - Degivrare rampe acces auto, parcare subterana si supraterana 570 locuri

Sistem de degivrare rampe acces auto in parcarile subterane si supraterane, cu 570 locuri.

Proiectul a constat in instalarea cablurilor de degivrare pe armatura rampelor de beton.

-Proiectarea si executarea tablourilor de comanda-control, montarea tablourilor de comanda-control si a senzorilor aferenti, efectuarea masuratorilor, probe ale sistemului de degivrare la curent.

A fost folosita cantitatea de 2700 m de cablu degivrare, cu trei izolatii si protectie la impamantare (Teflon, Xlpe, Alpet, Mdpe), pentru rezistenta mecanica si electrica sporite, tinand cont de conditiile dificile de montaj si de traficul muncitorilor pe aceste cabluri pana la turnarea si nivelarea betonului.

O particularitate a fost ca instalarea s-a facut pe timp de iarna, iar pentru protejarea de inghet a betonului proaspat turnat, au fost puse in functiune cablurile de degivrare. Acestea au fost alimentate la tensiunea inferioara de 230 V (in loc de 400 V la care functionau in mod normal), eliminand totodata fortarea intaririi betonului.

O alta particularitate a acestui proiect a fost insuficienta putere instalata de la reteaua electrica, necesara indeplinirii acestui scop. Pentru eliminarea acestui inconvenient s-a luat masura comenzii si alimentarii pe patru zone independente cu interblocaje intre ele, astfel incat in niciun caz nu vor functiona doua sau mai multe zone simultan.

Tablourile de comanda si control pentru patru zone distincte, cu interblocaje intre ele, si senzorii aferenti pentru temperatura, gheata, zapada, au fost proiectate si realizate in totalitate de EffHeat Systems SRL.


Galerie foto proiectProiecte similareOlanda - Lucrare de degivrare alei de acces

Lucrare de degivrare alei de acces in Olanda - 350 m2, cu 7 zone controlate individual, cu ajutorul senzorilor de zapada si gheata integrati pentru trafic Snowmatik.


Ilfov, Mogosoaia - degivrare terasa cu cabluri clasice preasamblate Efficient Heating Systems 60 mp

Instalarea unui sistem de degivrare cu cabluri clasice preasamblate Efficient Heating System, in Ilfov.


Iasi - Degivrare rampa acces persoane cu plase clasice Efficient Heating Systems

Instalarea unui sistem de degivrare cu plase clasice de incalzire Efficient Heating System pe o rampa de acces pietonal, in Iasi.


Brasov, Belvedere - Degivrare rampa acces auto si terasa

Instalarea unui sistem de degivrare pentru rampa acces auto si terasa, in Brasov.


Bucuresti, Uzina Faur 4 - degivrare industriala, peste 6.000 mp de acoperisuri

Uzina FAUR - partea a patra. Instalarea sistemelor de degivrare Efficient Heating Systems, in Bucuresti.

Echipa a fost contactata dupa distrugerea totala a unei intregi hale de productie, cu suprafata de aproximativ 4.000 mp, din cauza greutatii prea mari a zapezii acumulate. Au fost distruse inclusiv utilajele si aparatura din interior. Pentru evitarea dezastrului asupra celorlalte hale s-a luat masura protejarii lor folosind sistemele de degivrare "Efficient Heating Systems".