Intrebari frecvente

Exista vreun risc de electrocutare daca imi instalez un sistem de incalzire in pardoseala?

Produsele de incalzire comercializate de noi sunt inovative si de cea mai inalta calitate. Nu exista niciun pericol de electrocutare pentru ca acestea se instaleaza sub podea, singurul lucru la vedere fiind un termostat, amplasat discret pe perete.

Pot aseza covoare peste suprafata incalzita?

Puteti aseza mobila, mocheta sau covoare peste supratele unde aveti instalate sisteme de incalzire in pardoseala fara probleme. Singurul mod in care capacitatea de incalzire a sistemului poate fi redusa este atunci cand covorul/mocheta are o grosime mai mare de 22mm.

Ce sistem de incalzire electrica este mai eficient, prin cabluri, plase sau filme de incalzire?

Acest lucru depinde atat de tipul suprafetei care se doreste a fi incalzita, cat si de preferintele dvs. Este important de stiut ca niciunul dintre aceste tipuri de incalzire nu necesita vreo mantenanta. Pentru consultanta si asistenta in alegerea sistemului de incalzire optim, nu ezitati sa ne contactati.

Cat imi va veni factura la curent pe luna, avand instalat un sistem de incalzire electrica in pardoseala?

Acest lucru depinde foarte mult de tipul locuintei (apartament, bloc, alte spatii) si de izolatia sa termica. Pentru informatii concrete, vizitati rubrica Estimare Pret.

Ce surse de finantare pot accesa si care sunt variantele mele de plata atunci cand doresc sa achizitionez un sistem de incalzire in pardoseala?

Snowmatik SRL va pune la dispozitie multiple modalitati de plata, dupa cum puteti vedea in tabelul de mai jos: